Företag

Genom oss kan ni skapa en bättre kontorsmiljö för era anställda eller ett exotiskt inslag i en offentlig miljö som restaurang eller hotell. Kontakta oss så kan vi hjälpa er med idéer och inspiration. Vi kan även komma till er för konsultation eller så kan vi diskutera ditt projekt på telefon eller epost.

Skapa energi och arbetslust!

Växter har förmågan att öka vårt välbefinnande samtidigt som de renar luften från mikrodamm och föroreningar. Förutom att vara en vacker inredningsdetalj påverkar de vår mentala och fysiska hälsa, något som även minskar sjukfrånvaron och bidrar till en bättre arbetsmiljö. Vi behöver våra mikropauser, något att vila blicken på för att kunna arbeta fokuserat och kreativt. Varför inte ge dina anställda var sin airplant att ha bredvid skärmen?  Eller bygg en minidjungel vid kaffemaskinen. Det kan räcka med ett par airplants på handgjorda fat i mötesrummet för att inspirera till givande dialoger. Airplants är små, unika växter som inte behöver någon jord men de bör ändå ses efter. Därför kan de även bli en perfekt gåva till din personal. Husväxt istället för husdjur om man så vill!

Hotell och restaurang

Under rätt förutsättningar är airplants otroligt lättskötta. De lever från fukten och näringen i luften och därför trivs de där vi människor är. På hotell och restauranger skulle det kunna vara vid receptionen, i loungen eller på hotellrummet till exempel. Att ha en airplant på bordet blir ett givet samtalsämne under middagen. Eller låt oss bygga en vertikal växtvägg med airplants. En airplant-växtvägg går givetvis att mixa med ”vanliga” jordväxter och mossa om man vill fylla ut. Annars är det effektfullt med en luftig samling airplants som antingen hänger i olika nivåer eller monteras på en träplatta vars bakgrund kan målas eller låta vara obehandlad. Man kan använda sig av våra handgjorda fat i vackra naturfärger, glasbehållare eller second-hand föremål. Möjligheterna är stora när det kommer till placeringen av airplants eftersom de inte planteras i jord. 

Vi använder Cookies för att säkerställa att du får den bästa möjliga upplevelsen.

Läs mer här.

Ok!